+0032/ 495 21 45 83 info@seobureau.be

Waarom Is Het Belangrijk Om Een Webdesigner In Te Huren?

De startpagina van je website is de virtuele etalage van je bedrijf of vereniging. Je maakt er je eerste indruk als nieuwe bezoekers die pagina bezoeken.

Een mooi ontwerp maken ligt wellicht nog binnen de mogelijkheden. Maar alle technologie naar behoren laten werken is weer wat anders. Hier komt de professional op het voorplan.

Laten we even kijken waarom dit nodig is.

Wat Maakt Een Website Zo Gecompliceerd?

Het design moet strak zijn en met uniformiteit over de hele website. Het mag niet lijken alsof je bij het doorklikken op de startpagina plots de indruk hebt dat je ergens anders bent beland.

Alle links moeten werken. Geen doodlopende straatjes. Niks zo frustrerend voor een bezoeker.

Is de website ook een webwinkel moet er een database met producten, prijzen en beschikbaarheid zijn. Er moet een betalingssysteem gekoppeld worden aan de webstore.

Daar bovenop verwacht de klant dat alles vlot en snel verloopt.

Bij veel sites verwacht men een gedegen klantendienst. Denk aan complexe websites zoals iGaming-sites, betfirstcasino.be bijvoorbeeld. De technologie die dergelijke sites laat functioneren gaat boven de pet van de modale internetgebruiker.

Websites worden met een speciale programmeertaal opgebouwd. Je kan uiteraard met sjablonen en voorgeprogrammeerde toepassingen werken.

Sites zoals JouwWeb: #1 Gratis website maken 2021 | Met .NL domein, kunnen je hier op weg helpen. Goed voor een vereniging en eenvoudige voorstelling van een bedrijf. Wanneer er echter meer om de hoek komt kijken komen we meestal onze beperkingen tegen.

De sjablonen zijn dan niet voldoende onvoldoende om aan al je wensen te voldoen.

En Wat Nu?

Dit is het moment dat je er iemand bijhaalt met vakkennis.

Je begrijpt ongetwijfeld dat hier een prijskaartje aan vasthangt. Jouw wensen zullen bepalen hoe hoog dat zal oplopen.

De webdesigner zal samen met jou alles bekijken en bespreken wat er nodig is, en uiteraard wat het budget is.

De webdesigner zal een voorontwerp maken en het je voorleggen. En eigenlijk start hier de echte ontwikkeling van je webstek. Jij hebt wat aanmerkingen, de vakman geeft wat tips, en zo krijgt je hele project stilaan vorm.

Dan komt de vraag of je de webpagina zelf kan onderhouden, hosten zoals dat heet. Of je zelf kleine of grote aanpassingen kan doen. Huur je via je designer ook je domeinnaam?

Je kan op deze site al even van tevoren een berekening maken. Kosten website laten maken op een rijtje. Wat kost een website ongeveer? De site staat bol van tips waar je zelf niet aan zou denken.

Je bent nu bijna klaar om je vakman te raadplegen. Eerst zal je voor jezelf nog een plan moeten opstellen. Je tekent hier in grote lijnen uit wat je verwachtingen zijn. Zoekt eventueel al wat fotomateriaal bij elkaar en verzamelt zoveel mogelijk informatie over de producten of het onderwerp dat je online wil plaatsen.

Heeft de designer alles ontvangen zal hij voor jou aan de slag gaan en kan jij binnenkort uitpakken met een blitse site.