+0032/ 495 21 45 83 info@seobureau.be

Webdesign

Webdesign Oost-Vlaanderen is dé specialist op het gebied van webdesign. Het design van uw website is natuurlijk zeer belangrijk maar uw website moet ook geld opbrengen, en daar staan wij garant voor! Een goed geoptimaliseerde  website levert nu eenmaal meer omzet dan een website die niet gevonden wordt in Google. De specialiteit van ons team is om het design van uw website professioneel te ontwerpen  en goed aan te laten sluiten bij de stijl van uw bedrijf. Na het zien van de website moeten (potentiële) klanten een goed beeld krijgen van wat uw werkzaamheden zijn en voor welke diensten of producten ze bij u terecht kunnen. Indien de website niet goed is opgebouwd kunnen bezoekers zich geen goed beeld vormen van de werkzaamheden van uw onderneming?

Webdesign bureau met jarenlange ervaring

Ons webbureau adviseert reeds 15 jaar bedrijven op gebied van online marketing en wij ontwerpen reeds 10 jaar webdesign voor alle sectoren in Vlaanderen. Naast het adviseren op gebied van SEO helpen we klanten om met hun website in de top van Google te geraken. Elke website ontwikkelen we responsive, hij zal perfect werken op elk mobiel toestel.  Nadien zal uw website geoptimaliseerd worden op elk belangrijk zoekwoord relevant aan uw producten of Zoekmachine marketing en linkbuilding gebeurd door ons zusterbedrijf SEObureau.

Enkele paketten

Als de website voor uw bedrijf volledig ontwikkelt is het een noodzaak  om af en toe een update uit te voeren. Met osn CMS systeem kan uzelf nieuwe pagina’s bijmaken, foto’s bijplaatsen of aanpassingen aanbrengen. Wij werken met  het CMS  systeem van WordPress. U kan ook het onderhoud van de website aan ons overlaten. Dan bent U dus te allen tijde verzekerd van alle updates …

Prijzen website

Het gemiddelde uurtloon van webdesigners in Vlaanderen bedraagt tussen de € 55 en € 100,- per uur. De meeste webdesign bureaus werken met een uurloon, bij ons is dit niet het geval. Opw eet op voorhand wat uw website gaat kosten! We hebben hieronder één aantal webdesign pakketten opgesteld.

Vrijblijvende offerte bij webdesign Oost-Vlaanderen

Een aantrekkelijke goed scorende website laten maken? Contacteer ons, aangaande uw wensen kunnen we een prijsofferte op maat maken voor het webdesign. Bel ons/ 0495/21 45 83 – Mail : info@seobureau.be of ga naar onze contactpagina.

Waarom kiezen voor ons als webdesigner

Webdesign kan niet zonder SEO optimalisatie, zoekmachine marketing en lijnkbuilding en daar staat wij garant voor. Ieder bedrijf wil met zijn website op de eerste pagina staan van Google en liefst zo hoog mogelijk. Webdesign Oost-Vlaanderen is een divisie van SEObureau ( gespecialiseerd in SEO en online marketing ) Honderden klanten behalen door onze inspanningen topposities in Google. Van dj trouwfeest, vakantie Brazilie tot villabouw, Het is belangrijk dat de investering van uw website zich snel terug betaald en daar zorgen wij voor dit door uw website te optimaliseren en te boosten via linkbuilding.

Kortom: zoek je een full service internet bedrijf voor website ontwikkeling, seo en linkbuilding dan zit je hier goed. Contacteer ons vandaag nog voor meer info.