+0032/ 495 21 45 83 info@seobureau.be

Het belang van een websitecertificaat

Het belang van een websitecertificaat

Het belang van een websitecertificaat.  Een websitecertificaat is het belangrijkste dat u kunt krijgen om uw website te beschermen. Het biedt gebruikers een veilige verbinding en een garantie dat u de rechtmatige eigenaar van het domein bent. U kunt kiezen uit een aantal verschillende certificaten, maar het is belangrijk om te weten wat belangrijk is voor uw bedrijf. Websitecertificaten zijn is even belangrijk als Alarmsystemen voor een woning, ze beveiligen beiden waar het nodig is

HTTPS

Een SSL-certificaat (Secure Socket Layer) is een encryptiemethode die zorgt voor een beveiligde verbinding tussen uw website en zijn bezoekers. Dit is een belangrijk beveiligingskenmerk om te hebben als u gevoelige informatie op uw website hebt opgeslagen. Het kan de privacy van uw klanten helpen beschermen en ervoor zorgen dat alleen u toegang hebt.

SSL-certificaten zijn er in verschillende soorten. Ze worden gekocht bij een certificaatautoriteit. Uw webontwikkelaar kan u adviseren of u er al dan niet een nodig hebt.

Het belangrijkste voordeel van een SSL-certificaat is de mogelijkheid om een groene balk weer te geven in de adresbalk van uw browser. Dit betekent dat uw website is geverifieerd als een veilige en beveiligde site.

Als u een SSL-certificaat gebruikt, voelen uw klanten zich veilig en op hun gemak bij de interactie met uw website. U kunt ook uw positie in zoekmachines verbeteren.

SSL

Een SSL-certificaat is een geweldige manier om uw online zakelijke transacties te beveiligen. Het zal de gevoelige gegevens die u verzamelt beschermen tegen hackers, en het zal ook uw positie in de resultatenpagina’s van zoekmachines verbeteren.

In het algemeen is het een goed idee om een SSL-certificaat te hebben, vooral voor creditcardgegevens. U wilt niet dat uw klanten zich zorgen maken over een derde partij die in hun gegevens snuffelt. Dit is een van de redenen waarom Google websites aanmoedigt om SSL te gebruiken.

Een certificaat is relatief eenvoudig en goedkoop in te stellen, en is een van de eenvoudigste manieren om te bewijzen dat u de eigenaar bent van een legitieme website. U kunt een nieuw certificaat bestellen of een bestaand certificaat bijwerken door naar de pagina websites en domeinen te gaan en op het tabblad “Geavanceerde instellingen” te klikken.

DigiCert Secure Site Pro

Het DigiCert Secure Site Pro website certificaat is een van de meest betrouwbare SSL-certificaten op de markt. De krachtige encryptie helpt om financiële informatie te beschermen tegen hackers. Deze certificaten bieden ook onbeperkte heruitgaven, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor bedrijven die omgaan met gevoelige gegevens.

Het SSL certificaat beschikt over 256-bit encryptie en een post-quantum cryptosysteem. Bovendien wordt het geleverd met een garantie van twee miljoen dollar en een Norton Secured site seal. Dit maakt het voor gebruikers gemakkelijker om uw website te vertrouwen.

Voor websites die wat extra beveiliging nodig hebben, is het DigiCert Secure Site Pro EV SSL-certificaat een goede optie. Dit premium Beveiligingscamera certificaat wordt geleverd met alle essentiële website beveiligingstools, inclusief malware en backlist monitoring, CT log monitoring en een kwetsbaarheidsbeoordeling.

Gandi

Gandi is een aanbieder van cloud computing-diensten, webhosting, domeinnaamregistratie en SSL-certificaten. Het biedt een breed scala aan opties om te voldoen aan de behoeften van individuele, zakelijke en kleine bedrijven. Hun klantenservice is uitstekend. Met kantoren in bijna 192 landen bedienen ze een wereldwijd publiek.

Gandi’s single-sddress SSL certificaat is het goedkoopste in de Gandi stallen, en zijn 128-bit encryptie zal uw website eruit laten zien als de poedel aan de lijn. Voor maar liefst $13,6/jaar krijgt u één certificaat voor uw domein. Plus, een financiële garantie gaat een lange weg, met name in het rijk van SSL-certificaten.

Het bedrijf web hosting aanbiedingen zijn een beetje duurder, maar de kosten is een druppel in de emmer in vergelijking met een aantal van haar concurrenten. Ze gaan ook prat op verschillende functies en aanbiedingen die niet te vinden zijn bij andere providers.

SecureTrust Domein Validatie Server

Een van de eerste Certificate Authorities, SecureTrust biedt een gemakkelijke en snelle manier om veilige verbindingen op uw website te bieden. De Domain Validation Server certificaten worden automatisch uitgegeven wanneer uw domein door de validatie controles komt.

Het verkrijgen van een nieuw SSL-certificaat is vaak een ingewikkeld proces, maar SecureTrust maakt het gemakkelijker om een geldig certificaat te krijgen. Als een van de meest vertrouwde Certificate Authorities in de wereld, staat SecureTrust klaar om u te helpen de beste beveiligingsoplossing voor uw site te implementeren. Ze zullen ook met u samenwerken om een op maat gemaakte oplossing te creëren.

Het SecureTrust Control Center is een handige bron voor het beheren van uw SSL-certificaat. U kunt een CSR aanvragen, indienen voor validatie en snel een antwoord krijgen. Er is ook een handige lijst van alle certificaten uitgegeven door SecureTrust. Het verkrijgen van een nieuw certificaat is een eenvoudig proces en er zijn geen kosten voor heruitgaven. Als u problemen heeft, is het SecureTrust support team 24/7 beschikbaar.