+0032/ 495 21 45 83 info@seobureau.be

Control 4 domoticasysteem

Als u een Control 4 domoticasysteem geïntegreerd heeft met uw DSC Neo-alarmsysteem en u wenst een professionele alarmbewakingsdienst, wees u er dan van bewust dat aanbieders die geen ervaring hebben met deze systemen uw domotica-installatie onbewust kunnen doorbreken na activering als ze een TL280LE gebruiken om zich te melden bij de bewakingscentrale. AlarmSystemStore.com heeft enige ervaring met deze en de instellingen die aan de datacenterzijde moeten worden gemaakt voor de TL280LE en uw Control 4 om te kunnen blijven functioneren. Wij hopen dat u ons in overweging neemt voor uw alarmbewakingsbehoeften.

Hoewel we niet super bekend zijn met het Control 4 systeem zelf, hebben we wel een aantal klanten die er gebruik van maken en hebben we geleerd hoe de nodige aanpassingen in de TL280 / C24 programmering te maken om de twee samen te laten werken met alarmbewakingsdiensten. Lees verder voor meer over Inbraakbeveiliging.

Jablotron alarm

Vandaag bespreken we het gebruik van de DSC TL280LE met Control 4 domotica en alarmbewaking. Control 4 is een slim domoticasysteem dat gebruikers in staat stelt om de dagelijkse werkzaamheden in hun huis te automatiseren met behulp van een combinatie van ZWave-technologie en andere integratietools. Gebruikers kunnen hun huisalarmsystemen, televisies, stereo-installaties, verlichting en nog veel meer met behulp van de Control 4 integratietools met elkaar verbinden. Met Control 4 kunnen gebruikers afstandsbedieningen gebruiken om de instellingen en timing te regelen of, met behulp van een Amazon Echo of Google Home, hun stem gebruiken om de apparaten in huis te bedienen om te reageren. Vertel je Amazon Echo om de verlichting in de gang aan te zetten als je binnenkomt met een armlading aan boodschappen, laat de verlichting in de woonkamer zakken door hen te vertellen dat ze dit moeten doen voor een romantische avond met de echtgenoot, of laat ze wat muziek op je stereo aanzetten en het aanzetten met alleen je stem.

Door je Control 4 systeem te integreren met je beveiligingssysteem, zoals de DSC Neo, krijg je extra voordelen. Gebeurtenissen kunnen nu worden getriggerd op basis van het in- of uitschakelen van het systeem.
U kunt bijvoorbeeld uw Control 4 systeem uw verlichting in de woonkamer of eventuele buitenverlichting laten inschakelen als uw alarmsysteem is uitgeschakeld of in de alarmtoestand is gezet. U kunt uw Control 4-systeem ook laten uitschakelen wanneer een ZWave-deurvergrendeling is ontgrendeld. Er zijn vele combinaties van mogelijke acties die kunnen worden uitgevoerd met deze opstelling en het hangt allemaal af van wat voor soort apparaten u gebruikt en hoe uitgebreid uw slimme huisinstallatie is.

Hoewel de integratie met de DSC Neo eenvoudig lijkt en over het algemeen zonder problemen verloopt, ontstaan er problemen wanneer u een TL280LE heeft en de service daarvoor via de datadrager, Connect 24, activeert.

Om een of andere reden veroorzaakt het niet goed configureren van bepaalde instellingen in het datacenter (Connect 24) wanneer een TL280LE wordt gebruikt met een Control 4 problemen. Normaal gesproken geeft C24 gewoon de alarmsignalering door aan de meldkamer, maar het ontbreken van enkele belangrijke instellingen in de setup van de integratieserver zal ertoe leiden dat het Control 4 systeem niet meer functioneert.

Gelukkig voor u hebben we het leerproces over het instellen van de Control 4 integratie met de DSC NEO met behulp van de TL280LE doorlopen. Als u met een dealer werkt die onervaren is in de opzet, zal dit vrijwel zeker de integratie tussen uw Control 4 server en uw DSC-systeem doorbreken. Erger nog, u en uw provider kunnen veel tijd besteden aan het uitzoeken waarom.

Om dit te voorkomen hopen we dat u AlarmSystemStore.com als uw leverancier van alarmbewakingsdiensten zult beschouwen. Wij werken al sinds 1997 rechtstreeks met DIY’ers en bieden geweldige tarieven aan vanaf slechts $8,95 per maand voor onze UL-gecertificeerde alarmbewakingsdienst en we hebben ook geen lange termijn contracten!

Onze partner van het centraal station bewaakt meer dan 345.000 rekeningen in alle 50 staten en is al meer dan 55 jaar actief. Het centraal station is volledig redundant uitgevoerd en heeft een 5-diamant-rating van TMA. Het is echt een kwaliteitsaanbieder. Ik mag dan bevooroordeeld zijn, maar ik gebruik de dienst wel in mijn eigen huis en ken de kwaliteit en de waarde van de dienst uit de eerste hand.

We bieden de dienst sinds ongeveer 2000 rechtstreeks aan om het zelf te doen en we hebben een geweldige reputatie voor het leveren van geweldige service tegen geweldige tarieven. Maar geloof me niet op mijn woord. Doe je eigen due diligence en Google “AlarmSystemStore reviews” We ondersteunen het doe-het-zelfpubliek al meer dan 20 jaar actief door middel van groothandelsprijzen direct, technische ondersteuning en natuurlijk onze gratis YouTube-video’s op verschillende beveiligingssystemen. Bekijk ons op AlarmSystemStore